06 - 30478576

info@stefaniehesseling.nl

Over Stefanie.

Na het behalen van mijn master in de arbeids- en organistiepsychologie in 2009 vervulde ik een aantal commerciĆ«le functies. Hoewel het me paste, miste ik de creativiteit. In december 2012 besloot ik mijn hart te volgen. Ik begon met schrijven – recensies, interviews, SEO-geoptimaliseerde webteksten en blogs voor verschillende websites.
 
Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan als freelance tekstschrijver, maar wellicht nog liever dan dat ik schrijf, help ik prachtige plannen te verwezenlijken. Die van anderen, maar natuurlijk ook die van mezelf. Want waar creatieve talenten vaak blijven hangen in mooie dromen, ben ik een volbloed organisatiebeest. Een lijstjesmonster. Wat ik dan concreet doe? Op het moment hou ik me als projectmanagervoor KunstLAB bezig met het opzetten van de mooiste creatieve projecten. Voorbeelden daarvan vind je hier. Daarnaast ben ik druk met het opzetten van onze nieuwe liefde: Art Officials. Voor dit ‘creative consultancy’ bureau ben ik als projectmanager verantwoordelijk voor het commercieel in de markt zetten van creatief experiment en het binnenhalen & uitvoeren van opdrachten van derden.
 
Kan ik jou ook ergens mee helpen? Bel me. Mail me. Tijd voor koffie maak ik altijd.
 
Voor een volledig overzicht van mijn avonturen verwijs ik je graag naar mijn portfolio en een LinkedIn profiel heb ik natuurlijk ook.